Очарована сте от мъж, който ви е омагьосал. Отнася се

...
Очарована сте от мъж, който ви е омагьосал. Отнася се
Коментари Харесай

Не излизайте с мъж, който „ви обича“ според неговите условия

 руса-коса

Очарована сте от мъж, който ви е омагьосал. Отнася се зле с вас, само че продължавате да се виждате с него и още по-лошо – с неговите егоистични условия.

Не го познавате от дълго, само че от първата минута на запознанството ви той мощно ви е омаял: може би с историите си и с притегателния си сексапил. За една жена е доста значимо да обича с ушите. Затова той е запълнил съзнанието ви с празни обещания и вие откровено сте повярвали в тях.

Наскоро този мъж ви е споделил, че може би ще ви обича по-силно, в случай че измененията прическата си (свалите килограми, измененията имиджа и т.н.). Дори не си помисляйте да се хванете на такава стръв! Вие, вашата фигура и вашият външен тип е единствено ваша отговорност и единствено вие решавате по какъв начин да изглеждате, с кого да поддържате връзка и какво да носите.

Не сте длъжни да обичате човек, който ви обича с условия и ангажименти.

Когато вашият фаворит ви сложи своите претенции, неотложно го разкарайте от живота си. В последна сметка вие почтено сте пробвали да изградите връзки, само че те стават все по-едностранни – значи не се опасявайте да избягате от сходна връзка.

Мислите си, че всички негови старания, думи и дейности са симптом за това, че му харесвате? Свалете розовите очила и уверено си тръгнете!

Той желае да ви задържи в живота си по негови лични егоистични и понятни единствено на него аргументи. Вероятно сте романтизирали всичките негови действия и думи, смятайки, че ви обича или ще ви обича в бъдеще, само че той очевидно има напълно други претекстове. Вие просто сте му комфортни в този миг.

Вие му давате всичко от себе си, а той без съвест взима всичко от вас. Спрете!

Знайте, че струвате надалеч повече и никой не заслужава сходно отношение. Трябва да срещнете този, който ще ви обича безкористно и абсолютно, без предпочитание да ви прекрои.

Избавете се от токсичния мъж в живота си и чакайте в действителност „ вашия “ човек. Той е някъде на път и се движи във вашата посока!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР