Очакват се да дойдат най-малко 500 душиАтака организира протест пред

...
Очакват се да дойдат най-малко 500 душиАтака организира протест пред
Коментари Харесай

Волен атакува утре вечер БНТ

Очакват се да дойдат минимум 500 души

" Атака " провежда митинг пред постройката на Българска национална телевизия на столичната ул. " Сан Стефано " поради насилственото извеждане на водача Волен Сидеров от студиото на " Референдум " след скандал по време на живото предаване, оповестиха през днешния ден от партията. От партията активизираха всичките си привържаници да излязат пред малкия екран на следващия ден в 17 часа. Очакват се да дойдат най-малко 500 души.

Припомняме, че Сидеров беше изведен с защита от студиото във вторник вечерта, откакто отхвърли да приключи присъединяване си поради нарушение на регламента и непочтено, съгласно водещата и останалите участници, държание. Лидерът на " Атака " обаче продължава да упорства, че е обект на цензура. Според " Атака ", генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков е нарушил съглашението за отразяване на предизборната акция, което персонално той е подписал с партията, като е забрани присъединяване на Волен Сидеров в предаването „ Панорама ” този петък, 4 октомври.

" Споразумението беше подписано на 19 септември 2019 година Съгласно него от партия " Атака " са показали като участник в предаването точно Волен Сидеров. Заради цензурата, наложена от публичната телевизия върху Сидеров, и непозволеното решение на Кошлуков да не допусне Сидеров в предаването „ Панорама ”, от партията провеждат митинг на следващия ден (4.10) пред постройката на Българска национална телевизия на ул. „ Сан Стефано ” в 17 часа ", написа още в формалното известие. От " Атака " признаха, че чакат над 500 души на митинга си пред малкия екран. Лидерът на партията също ще взе участие в митинга. Сидеров ще упорства да влезе в студиото на " Панорама " и да изложи доводите си.

От Българска национална телевизия са поискали спомагателна защита. Над 30 служители на реда ще охраняват постройката на националната медия на ул. " Сан Стефано " 29.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР