Очакват биткойн да конкурира златото по пазарната капитализация още това

...
Очакват биткойн да конкурира златото по пазарната капитализация още това
Коментари Харесай

„Биткойн е златото на интернет ерата”, щял да стигне $550 000


Очакват биткойн да конкурира златото по пазарната капитализация още това десетилетие
(снимка: CC0 Public Domain)

Известният крипто-инвеститор и анализатор Лрак Дейвис, който е следван от над 400 000 души в Twitter, има вяра, че биткойн към момента е при започване на живота си и че курсът на криптовалутата ще се усили неведнъж.

Биткойн ще стартира да се конкурира с пазарната капитализация на златото още през настоящото десетилетие, уверен е. В последна сметка курсът ще се усили 15 пъти и един биткойн ще коства 550 000 $, предвижда анализаторът.
още по тематиката
“Биткойн е новото злато, златото на интернет ерата. Рикардо Салинас Плиего, един от най-богатите хора в света, е склонен с това”, споделя Ларк Дейвис.

Мексиканският милиардер Рикардо Салинас Плиего неотдавна направи сходно известие, че водещата криптовалута през днешния ден е „ златото на интернет ерата”.

Според Ларк Дейвис, главната криптовалута в света има доста преимущества пред златото във връзка с сюжетите на потребление. Биткойн стартира да се приема от търговците по целия свят.

Златото в каквато и да е забележителна сума мъчно се транспортира, до момента в който биткойни за милиарди долари могат да бъдат преместени на всички места – за няколко $ и за по-малко от час и да се съхраняват в джоба ви. Същото количество злато тежи тонове и изисква аероплан, споделя Ларк Дейвис.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР