Очакванията в петък да прозвучат заключителните пледоарии по делото срещу

...
Очакванията в петък да прозвучат заключителните пледоарии по делото срещу
Коментари Харесай

Липсващи документи и висяща графологична експертиза проточват делото срещу Иванчева и Петрова

Очакванията в петък да прозвучат заключителните пледоарии по делото против някогашния кмет на " Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова няма да се осъществен. Липсващи документи в документите по делото е разкрила Биляна Петрова, поради което, съгласно нея финалът на делото по-скоро ще се отсрочи. " Има изчезнали документи. Не е по наша виновност. ние не бавим делото, желаеме час по-скоро да свърши ", съобщи преда публицисти тя.
Пред съда Петрова удостовери изказванието си и изложи в детайли откритите от нея пропуски в документите. В хода на съвещанието стана ясно и че графологичната експертиза на тефтерчето на Десислава Иванчева още не е подготвена. Вещото лице изясни пред съда, че му е належащо още време и в началото изиска отсрочване в период до 20 март, само че в последна сметка бе решено до 15 март да бъде подготвена.
В рамките на днешното съвещание ще бъдат гледани банкнотите и ще бъдат изслушани очевидци.

" Това е дело по набеждаване и отвред издишат доказателствата на прокуратурата ", изрично съобщи Десислава Иванчева. Тя анонсира идни разкрития за имотни измами на формалната й електронна страница след приключването на делото.
" За нас Младост беше и остава идея ", добави Петрова и разгласи с Иванчева имат намерение посредством Фейсбук да стартират да задават въпроси и да изнасят въпросите един по един пред обществеността. " Идеята ни е да създадем цивилен надзор - дали след отстраняването ни някой е траял да работи или е бил подложен чадър над имотните измами ", разясни Петрова.
В отговор на журналистически въпрос дали евроизборите не са предизвикателство и за тях, както за Банева, Десислав Иванчева съобщи: " За евроизбори не сме мислили, само че че ще създадем по този начин, че жителите да станат по-активни и ще се опитаме да събудим гражданската съвест и интензивност - ще го създадем ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР