Очакваме всички политически партии, които наистина защитават интересите на българите,

...
Очакваме всички политически партии, които наистина защитават интересите на българите,
Коментари Харесай

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Всички на протест пред КЕВР!

Очакваме всички политически партии, които в действителност пазят ползите на българите, да се причислят към митинга на „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, пред КЕВР на следващия ден в 12.00 часа. Така ще потвърдят на процедура, че мислят за проблемите на жителите и че имат действителни планове да ги решат.

В противоположен случай ще приемем, че единственото, което ги вълнува е по какъв начин да си обезпечат повечко депутатски места в новия парламент, с цел да прокарват персоналните и тяснопартийните си упоритости за власт.

Още преди дни „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ- Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ първи предупредихме, че КЕВР готви „ честитка “ като вдигне още веднъж цените на тока и парното. Очаква се токът за бита да скочи с 5 на 100, макар че първоначално ни залъгваха, че ще бъде „ единствено “ с 3 на 100. Цените на топлото обаче ще скочат внезапно – за София се планува да е с 20%!

Това ще обрече хиляди българи на цялостен апетит и бедност. Ние сме безапелационни, че е извънредно време да се спре рекетът на монополистите върху елементарните жители! Още повече, че сега поради пандемията сме в здравна и в икономическа рецесия, която още повече утежнява фамилните бюджети, а доста бизнеси затвориха, други са на ръба на оцеляването!

Няма да допуснем българите да мизерстват! Време е държавните служители да помислят за хората, не за монополистите!

Затова, ние ще бъдем пред КЕВР, на следващия ден, 1 юли, в 12.00 часа.

Припомняме, че с изключение на внезапното нарастване на тока и парното, цените на стоките от първа нужда скоростно нарастват с всеки минал ден. Икономически специалисти предизвестяват, че в изискванията на КОВИД ни чака и страховита инфлация. Очевидно е, че успокояването на цените не е приоритет на служебния кабинет на Радев – няма никаква тактика по такива значими въпроси. Както към този момент сме казвали, съгласно нас, това нямаше да се случи, в случай че така наречен партии на митинга не бяха показали политическия си нарцисизъм, вместо да основат устойчиво държавно управление.

За нас, „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, борбата с монополите и картелите е непокътната визитка. Доказали сме, че можем да се оправим с тези, които ограбват българите! И отново ще го създадем!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР