Очакваме президентът да не бърза с връчването на втория мандат,

...
Очакваме президентът да не бърза с връчването на втория мандат,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Очакваме президентът да не бърза с връчването на втория мандат

Очакваме президентът да не бърза с връчването на втория мандат, тъй като процедурата по актуализацията на бюджета върви постепенно, съобщи ръководителят на ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова.

„ Парламентът би трябвало да има време, с цел да направи актуализацията на бюджета, с цел да може хората да по-спокойни пред рисковете, пред които е изправена страната “, разяснява Манолова.

Тя разгласи, че от групировката са подготвени на обществени диалози за осъществяване на третия мандат с всички обединения, без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ За нас няма значение на кого ще бъде връчен третия мандат, за нас това е механически въпрос. Отговорността на партиите би трябвало да е по-висока от партийния нарцисизъм “, уточни още тя.

Според нея Народното събрание се занимава с тематики, които са отвън дневния ред на българските жители, вместо с пожарите, които бушуват от няколко дни в Родопите, скока на цените на стоките и електрическата енергия, и мигрантската рецесия.

Мая Манолова разгласи още, че част от групата на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ отива в Югово като доброволци против пожарите, с цел да поддържат локалните хора и локалните управляващи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР