Очакваме малки промени спрямо изборния резултат от 2 октомври. Ще

...
Очакваме малки промени спрямо изборния резултат от 2 октомври. Ще
Коментари Харесай

Политолози разсипаха БСП! Къде пратиха столетницата

Очакваме дребни промени по отношение на изборния резултат от 2 октомври. Ще има още по-ниска изборна интензивност, без структурна смяна в Народно събрание. Това сподели за Нова нюз  социологът Юлий Павлов, шеф на  Центъра за разбори и маркетинг. 

По думите му до пренареждане на партиите в Народното събрание няма да се стигне. " Политическа партия и Демократична България, дружно или поотделно, ще са надалеч от сформиране на държавно управление, ГЕРБ и Движение за права и свободи - също. Политиците са като развалена грамофонна плоча - приказват едно и също месеци наред ", уточни Павлов. 
-->
От своя страна информационният специалист Любомир Аламанов подчерта, че Нинова има доста тежка задача, обвързвана с това по какъв начин да се нарежда. " Тя претърпя доста репутационни вреди от това, че започнаха да излизат сведения по какъв начин предходният кабинет е изнасял оръжие, което може би се е озовало в Украйна. Това може би е ставало с нейния автограф, а такива неща основават напрежение у електората на Българска социалистическа партия с крайноруска ориентировка. За Нинова беше добре пристигнало приемането на третия мандат за основаване на кабинет, тъй като левицата е пета политическа мощ с наклонност да върви надолу ", разяснява Аламанов.

Според него само твърдите ядра изявяват предпочитание за гласоподаване, а страната е в застой.

" През лятото сътрудници на Кремъл споделяха, че страната ще загине без контракт с " Газпром ", само че най-малко те бяха осветени. Предизборната акция в този момент ще бъде доста значима. А Борисов си трансформира мнението доста постоянно и не е ясно какво ще се случи на идващия ден ", сподели още Аламанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР