Очакваме да видим управленска програма на кмета в най-близко бъдеще,

...
Очакваме да видим управленска програма на кмета в най-близко бъдеще,
Коментари Харесай

Вили Лилков: Очакваме да видим управленска програма на Васил Терзиев в най-близко бъдеще

Очакваме да забележим управническа стратегия на кмета в най-близко бъдеще, съобщи Вили Лилков от групата " Синя София " на брифинг в Столичния общински съвет (СОС) след приемането на бюджета на Столичната община за 2024 година.

Според Вили Лилков уязвимост на бюджета е, че кметът Терзиев към момента не е предложил управническа стратегия. Лилков сподели, че " Синя София " е подкрепила бюджета, тъй като доста от предложенията ѝ бяха задоволени. Радвам се, че дружно с сътрудници от останалите партии успяхме доста да подобрим бюджета, изключително във връзка с събираемостта на локалните налози и такси. Лилков ще чака и доста по-високи доходи от ръководството на общинската благосъстоятелност.

Особено сме задоволени, че се усилват внезапно средствата за просвета, за спорт, както и, че ще се случи дълго чаканото от нас строителство на спортни зали, акцентира Вили Лилков, представен от Българска телеграфна агенция. Той чака още напълно скоро да се сътвори профилирано звено за изследване и употреба на минералните извори в София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР