Очаквам най-сетне разумът и принципите да надделеят в българската политика,

...
Очаквам най-сетне разумът и принципите да надделеят в българската политика,
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквам разумът и принципите да надделеят в българската политика

„ Очаквам най-накрая разсъдъкът и правилата да надделеят в българската политика, която да сложи преди всичко ползите на жителите и бъдещето на страната. Най-важното през днешния ден е да се гласоподава. Затова желая да употребявам случая и да прикани българите да излязат и да гласоподават, с цел да не оставят някой различен да взема решение ориста им ", съобщи президентът Румен Радев, откакто упражни правото си на избор с машина.

Той показа, че се радва на данните, че машинното гласоподаване е взело превес.

„ Това е дейно средство да се преодолеят недействителните бюлетини, сбърканите и манипулирани протоколи и до известна степен - кооперативният избор. Още един път споделям - от изборната интензивност зависи легитимността на идващия парламент и държавно управление, от които ние чакаме значими решения ", добави Радев.

Според него изборният ден протича обикновено. Президентът е на мнение, че органите на реда безспорно ще си свършват работата и ще подсигуряват сигурността и на вота, и на хората. Радев увери, че след излизането на резултатите, няма да бави процедурата по сформиране на кабинет.

бТВ, „ Време за избор "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР