Очаквам кампанията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по

...
Очаквам кампанията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Герджиков ще се издъни като Цецка Цачева

Очаквам акцията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по същия метод по който се издъни акцията на Цецка Цачева. Дори по-лошо, тъй като Герджиков не е внушителен за ГЕРБ. Те се пробват да се скрият зад него, а той не е изправен, няма задоволително необятен тил зад който да се скрият. Той е приведен и нерешителен човек. Това разяснява политологът Евгений Дайнов.

„ Очаквам Герджиков да има доста неприятен резултат, чакам да му се разпадне акцията по някое време и чакам Панов да вземе по-добър резултат, в сравнение с би изглеждало към днешна дата “, добави той пред OFFNews.

Според него Панов може да вземе най-малко колкото Герджиков и резултатите им да са идентични.

По думите му Лозан Панов е чудесна кандидатура, тъй като е в полето на публичността от доста години и повдига верни въпроси непрестанно - за правото, за справедливостта и така нататък

„ Освен това е чудесна, тъй като може да се окаже обединител на по-прогресивните хора в България, част от които биха дали своят вот за Радев, тъй като застана против системата, само че мисля, че Лозан Панов ще завърне част от тях. Много сериозна кандидатура и доста навременна “, добави Дайнов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР