Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да видим

...
Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да видим
Коментари Харесай

Денков: Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да видим кога ще седнем да обсъждаме същината

Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да забележим по кое време ще седнем на масата и да обсъждаме същината, разгласи пред публицисти в Народното събрание Николай Денков, номиниран за министър председател от  „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ)  с втория мандат. Малко преди този момент в Народното събрание в изказване Мария Габриел уточни, че мандатоносителят е на ход, както и, че диалозите не са в " ледена  ера ", само че и няма безоблачен лъч, който да размрази ледовете.

Спокойно изчакахме няколко дни, с цел да забележим какъв ще е методът на ГЕРБ, изясни Денков. Така че в избран смисъл той е очаквал такава реакция. Това, което мога да кажа, е, че диалозите по такива значими въпроси не би трябвало да се афишират през медиите, сподели Николай Денков.

Трябва да седнем и да забележим какво се крие под тези формулировки, уточни той по отношение на настояването на ГЕРБ за промяна на формата, на състава, на лицата, като изискване договарянията да бъдат размразени.

Кандидатът за министър председател от ПП-ДБ означи, че те постоянно са казвали, че ще приказват и с другите политически обединения само че, акцентира, че е ясно, че болшинство – най-лесно, най-конструктивно при тази настройка на Народното събрание – може да се получи с ГЕРБ. Така че първият диалог би трябвало да е с тях, защото от това зависят и останалите диалози, изясни  Николай Денков.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР