Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези

...
Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези
Коментари Харесай

Новата коалиция НФСБ-Воля внесе документи за регистрация за изборите


Очаквам да бъдем освен новината, а изненадата на тези избори. Това сподели Веселин Марешки преди да влязат в ЦИК с новите си съдружни сътрудници от НФСБ , представен от БГНЕС. Ние се стремим да сме най-малко трета политическа мощ на тези избори , сподели още Марешки.

Обявената като коалиция „ Патриотична коалиция – Воля и НФСБ ” в сряда, е съумяла да събере над 10 хиляди подписа, разгласи водачът на „ Воля ”. Днес обаче внесоха 4200 за регистрация в комисията.

“Защото аз оценявам труда на нашите чиновници и симпатизанти, бях споделил да бъдат 2700, с цел да не хабим запас, само че мисля, че към 4200 подписа внасяме, с цел да сме оптимално бързо. Това е единствено за вчерашния ден – събрали, записали, написали в компютрите и сега сме подготвени за внасяне на подписката ”, уточни той. Марешки сподели още, че са ги събирали в цялата страна.

„ Аз мисля, че би трябвало да изчакаме избори те напълно умерено и невъзмутимо. Да забележим какво е решението на гласоподавателя, на суверена, след което ще обсъждаме разновидности за коалиране, разновидности за ръководство, което е най-важното естествено ”, сподели още Валери Симеонов.

На въпрос дали има обединения, с които в никакъв случай не биха се коалирали, той сподели: “Естествено, това е преди всичко Движение за права и свободи, имаме съществени задръжки във връзка с Българска социалистическа партия, само че отново дублирам това е въпрос на бъдещи договаряния ”.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР