Очаквах по-опитните колеги да опитат да ни покажат с менторски

...
Очаквах по-опитните колеги да опитат да ни покажат с менторски
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Очаквах менторския тон на по-опитните депутати

Очаквах по-опитните сътрудници да опитат да ни покажат с наставнически метод какво е да си народен представител. Имаше много нападателно посрещане от опозицията и по-опитните партии. Това съобщи пред " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " и зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов

Често народните представители не помнят, че би трябвало да са образец, добави той и показа, че не е очаквал работата си в Народното събрание по този начин. 'Очаквах да видя в Народно събрание елита на нацията. " " От Политическа партия имаме явен фокус и следваме явен път - да бъдем смяната, българите могат доста повече ", безапелационен бе той, представен от novini.bg.

" Промяната имаше неприятния шанс да ръководи след дълга Коронавирус рецесия, война и инфлация ", разкри Иванов.

Няма да има проблем да осигурим болшинство за измененията и гласуванията, добави депутатът и почерта: " Коалицията още веднъж ще излезе единна. "

" Получават тези, които имат потребност - обезщетенията са за най-засегнатите групи ", разгласи зам.-председателят на Народното събрание. " Не следва държавното управление да излива пари поради рискове от рецесии. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР