Очаквах, че ще направи нещо подобно. От сутрин телефонът й

...
Очаквах, че ще направи нещо подобно. От сутрин телефонът й
Коментари Харесай

Бабата на отровените деца от Кардам за изчезналата си дъщеря: От сутрин говореше с различни мъже

Очаквах, че ще направи нещо сходно. От заран телефонът й звънеше и говореше с разнообразни мъже. Това сподели по Нова тв Стоянка. Тя е баба на отровените деца в Кардам и майка на Росица Маринова, която е изчезнала от дни с детските на децата си. Тя не е взела даренията, които се събират за децата, тъй като нямала достъп до тях.

На майка си Росица споделила, че отива във Варна, с цел да извади някакъв документ и по-късно спряла да си подвига телефона. Децата се опитвали да се свържат с нея, само че апаратът бил изключен. Мъжът на Росица и татко на децата сега бил в пандиза. Двамата обаче не били разведени.

Тя е един несъответстващ човек, счита пък татко й. Бабата и дядото на петте деца желаят да се грижат за тях. В момента те и малчуганите обитавали къща, прилежаща на тяхната.

За мизерията, в която живеят 6-те деца на Росица, се разбра след гибелта на 9-годишния Стефан. Аутопсията сподели, че момченцето умряло поради отровата за гризачи, която била зазидана в стената. В болница бяха настанени и две от сестричките му. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР