Очаква се в най-скоро време те да бъдат предадени на

...
Очаква се в най-скоро време те да бъдат предадени на
Коментари Харесай

Ударна Акция! Разбиха Опасна Българска Групировка Във Франция!

Очаква се в най-скоро време те да бъдат предадени на Франция, с цел да бъдат изправени пред профилирания междурегионален съд за битка с проведената престъпност в източния град Нанси.

Двама сутеньори, задържани покрай френския град Анси, са били упрекнати в сводничество при утежняващи виновността условия, пране на пари в границите на проведена незаконна група, трафик на хора и присъединяване в незаконна група. Те са изпратени в ареста и може да получат до 20 години затвор.

" На младите дами, родом от България, е била обещавана работа във Франция, били са настанявани в Германия и е трябвало да проституират в Страсбург " или покрай Анси, се споделя в изказване на профилирания съд. Те са работели на авансово избрани места и " са изпращали по-голямата част от припечелените средства на сводниците, които стоели в България, само че не се колебаели да отидат във Франция или Германия, с цел да следят жертвите си ", съгласно изказването.

Разследването е почнало в Страсбург през 2015 година по сигнал, получен от службата за вътрешна сигурност на френското посолство в България. Френската Централна работа за битка с трафика на хора се е включила към следствието, което по-късно е било поверено на профилирания съд " поради размерите на мрежата ".

Създаден е бил " общ проверяващ екип с присъединяване на представители на профилирания съд, немската прокуратура, основния прокурор на България и прокуратурата в Оряхово ". Европейската организация за правосъдно съдействие Евроюст е предоставила логистична и финансова помощ.

Над 20 обиска са били осъществени по едно и също време в София, Плевен и Бургас, в немските градове Кел и Офенбург, и в покрайнините на Анси, се прецизира в изказването.

Сдружение, подпомагащо реинтеграцията на проститутките, е поело грижата за младите дами, които описват, че им е бил оказван напън и отправяни закани против техни близки. Продължава следствието, целящо идентифицирането и задържането на съучастници, оповестява френският съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР