Очаква се утре Тереза Мей да поиска официална отсрочка от

...
Очаква се утре Тереза Мей да поиска официална отсрочка от
Коментари Харесай

Тереза Мей ще поиска официално отсрочка от ЕС за брекзит

Очаква се на следващия ден Тереза Мей да изиска публична пролонгация от Европейския съюз за брекзит. Опозицията се готви да изиска избор на съмнение на премиера, в случай че и този опит за съглашение се провали.

Евролидери желаят ясно написани промени в съглашението за брекзит преди да дадат единодушието си за възможна пролонгация. Брюксел към този момент е подготвен и за овакантяване на Англия без договорка.
Сагата „ Брекзит ”: Отново договаряния и обещания за промени в договорката От Лондон има сигнали, че в края на почивните дни проектът може да бъде модифициран, с цел да получи гласуваната нощес пролонгация за излизане от Съюза с най-малко 3 месеца
„ Искаме най-малкото допустимо отсрочване, желаеме този път да създадем договорката както би трябвало, с цел да продължим напред. Затова е нужно и Европейският съюз да ни даде отсрочка”, сподели министърът на финансите на Англия Филип Хамънд.

„ Председателят на Народното събрание ясно съобщи, че министър председателят не може да внесе същия проект. Тя загуби два следващи вота в огромна болшинство и е време да предложи нещо различно”, съобщи ръководителят на Лейбъристката партия Джереми Корбин.
Евролидерите за брекзит: Трябва пролонгация, даже и да е дълга За дългата пролонгация приканва ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск
За да стане още по-объркана тематиката за брекзит, ръководителят на Народното събрание избегна с ослепителен английски комизъм журналистическите въпроси за решението да блокира проекта на Тереза Мей, в случай че не бъде модифициран.

„ Очевидно към този момент сте изпили доста кафета или чайове. Загрижен съм за вас. Искам да ви кажа, че носите доста внушителна шапка с помпон, не съм сигурен каква тъкмо е тя. Сигурен съм обаче, че хората са ви доста признателни за това, че проявявате подобен интерес толкоз рано сутринта”, сподели Джон Бъркоу, ръководител на Камарата на представителите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР