Очаква се трафикът на граничните пунктове със Сърбия и Турция

...
Очаква се трафикът на граничните пунктове със Сърбия и Турция
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границите с Турция и Сърбия от утре

Очаква се трафикът на граничните пунктове със Сърбия и Турция да бъде натоварен в интервала 29 август-8 септември, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Причината за това е директното прекосяване през българска територия на турски жители, пребиваващи дълготрайно в страните от Западна Европа, и от жители на Европейски Съюз от турски генезис, които ще влязат в страната през турско-българската граница и ще я изоставен през граничните пунктове със Сърбия.

От " Гранична полиция " твърдят, че са взети нужните ограничения за обезпечаване на задоволително сили и средства за естествената пропускателна дарба на граничните пунктове. За тази цел е належащо пътуващите да плануват задоволително време за пътешестване, авансово да ревизират валидността на документите за пътешестване и на ръководените от тях пътни транспортни средства, както и документите за малолетни и малолетни пасажери.

От полицията предлагат и различни направления за премиване - през граничните пунктове Малко Търново и Лесово на границата с Турция и Връшка чука и Стрезимировци на границата със Сърбия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР