Очаква се скромната двойка от A-списък Брадли Купър и Джиджи

...
Очаква се скромната двойка от A-списък Брадли Купър и Джиджи
Коментари Харесай

Двойка от A-списъка, която избягва светлините на прожекторите, трудно ще започне връзката си на Оскарите

Очаква се скромната двойка от A-списък Брадли Купър и Джиджи Хадид мъчно да започва връзката си на Оскарите този уикенд.

Влюбените гълъбчета, които избягваха светлината на прожекторите, откогато предходната година започнаха да се въртят слуховете, че се срещат, към този момент са подготвени да хвърлят светлината на прожекторите върху романса си, защото възнамеряват да участват на премиите Оскар в Холивуд в неделя дружно. Джиджи и Брадли, който е претендент за най-хубав артист за осъществяването си на Ленард Бърнстейн в драмата Maestro, получила утвърждение от рецензията.

Според Page Six, двойката ще се появи публично на аления килим в неделя, като съгласно известията Брадли има предпочитание да дебютира с новата си другарка на празненството на Vanity Fair за Оскарите, което се организира незабавно след тричасовите Оскари гала. Източникът сподели на изданието, че двойката, която стартира да се среща през октомври предходната година, " несъмнено става по-сериозна " и те са " изцяло един в различен ".

За в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР