Очаква се регулаторите на САЩ в сряда да одобрят ход

...
Очаква се регулаторите на САЩ в сряда да одобрят ход
Коментари Харесай

SEC ще гласува за ход за укрепване на устойчивостта на пазара на съкровищни ​​облигации от $26 трилиона

Очаква се регулаторите на Съединени американски щати в сряда да одобрят ход за наложително централно изчистване на по-голяма част от покупко-продажбите на пазара на съкровищни ​​облигации от $26 трилиона, в удивително промяна, ориентирана към подсилване на устойчивостта на един от най-важните финансови пазари в света.

Комисията по скъпите бумаги и тържищата ще гласоподава във Вашингтон предложение, което може да изисква спомагателни $1 трилион ежедневни покупко-продажби, които да се обработват от самостоятелна клирингова къща. Това би означавало, че участниците на пазара би трябвало да обезпечат поръчителство, с цел да поддържат тези позиции или да лимитират сумата, която могат да заемат при по този начин наречените репо покупко-продажби.

Американските регулатори желаят да поддържат пазара - който дефинира цената на Съединени американски щати държавен дълг и е насочна точка за активи по целия свят – след повтарящи се пристъпи на неустойчивост през последното десетилетие, най-много „ бързането за пари “, което изпрати държавните облигации в свободно рухване при започване на пандемият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР