Очаква се най-голямото европейско политическо семейство да номинира Урсула фон

...
Очаква се най-голямото европейско политическо семейство да номинира Урсула фон
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен постави Възраждане сред популистите и демагозите в Европа

Очаква се най-голямото европейско политическо семейство да номинира Урсула фон дер Лайен за водещия си претендент в листата за идните европейски избори.

Кандидатурата ѝ се гласоподава сега на конгреса на Европейската национална партия, който се организира в Букурещ. Пред делегатите ръководителят на Европейската комисия приказва съобщи, че ЕНП работи за европейската фантазия още от самото ѝ възникване и даде обещание да пази върховенството на закона, човешките права и мира и свободата в Европа.

" Приятелите на Путин се пробват да пренапишат нашата история и да завладяват нашето бъдеще. Разпространяват ненавист посредством клавиатурите си. Нашата мирна и обединена Европа е изправена пред предизвикателство, както в никакъв случай до момента поради популисти, националисти, демагози - без значение дали са крайнодесни, или крайнолеви, дали е Алтернатива за Германия, или Национален общ брой или Възраждане ", сподели Урсула фон дер Лайен.

По-рано слово произнесоха ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов и вицепремиерът в оставка Мария Габриел. Борисов посочи помощта, която страната ни обезпечава на Украйна от началото на войната и прикани австрийските управляващи да премислят решението си за присъединението на България и Румъния към сухопътния Шенген.

" България може да каже, че е дала и помогнала доста повече от огромните и богати страни в Европа с муниции, тъкмо такива, каквито им трябват, с бронетранспортьори, с танкове, артилерия, с всичко, което българският парламент реши и изпрати за Украйна. И плюса на това въоръжение е, че то непосредствено отива на фронта, защото украинските бойци и офицери тъкмо с такова оръжие боравят.

Само на 60 км от тази зала е Дунав мост 2, където с километри опашка от тирове стои. И аз мисля, че сътрудниците от Австрия за 30-40 минути могат да отидат и да видят каква екологична антизелена среда съществува там. Защото стотици хора, водачите на тирове прекарват с денонощия към тях. Вижте това не е 21 век, това не е методът, по който би трябвало да работи Европа ", сподели той.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР