Очаква се до следващата седмица САЩ да наложат санкции на

...
Очаква се до следващата седмица САЩ да наложат санкции на
Коментари Харесай

САЩ обявяват до седмица санкции срещу Русия

Очаква се до идната седмица Съединени американски щати да наложат наказания на Русия за нейната хипотетична интервенция в президентските избори през 2020 година, заяви СNN, представена от Ройтерс.

Според малкия екран, позоваваща се на анонимни източници от администрацията във Вашингтон, на Иран също може да бъдат наложени наказания, предава Българска телеграфна агенция.

В публикуван във вторник отчет на американското разузнаване се твърди, че президентът на Русия Владимир Путин е знаел и евентуално е направлявал съветските опити за операция на предизборната акция в Съединени американски щати предходната година. Целта е била да се помогне на президента Доналд Тръмп посредством " подвеждащи и голословни обвинявания " към съперника му Джо Байдън, се споделя в отчета от 15 страници, публикуван от Службата на шефа на Националното разузнаване.

На въпрос във връзка документа, член на администрацията на Байдън, поискал анонимност, сподели, че президентът е декларирал " ясно ", че Съединени американски щати би трябвало да реагират на дестабилизиращите дейности на Русия. По думите на източника след поредицата дейности по отношение на опита за ликвидиране на Алексей Навални скоро ще има " още доста " дейности, заяви Ройтерс.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР