Очаква се днес обвиненият за убийството на 24-годишния Митко от

...
Очаква се днес обвиненият за убийството на 24-годишния Митко от
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев ще даде показания за убийството в Цалапица

Очаква се през днешния ден упрекнатият за убийството на 24-годишния Митко от Цалапица Рангел Бизюрев да бъде превозен в пловдивския следствен арест. Той кацна късно нощес в София.

Рангел Бизюрев беше арестуван в Дания, откакто се укриваше отвън България - месеци след убийството. Връщането му на българските управляващи би трябвало да форсира процеса, тъй като неговите показания са основни. Бизюрев беше екстрадиран у нас с полет през Мюнхен и беше закаран под ескорт в ареста на Националната следствена работа.



След като бъде превозен до Пловдов Окръжната прокуратура би трябвало да внесе искане в съда му бъде взета непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".



Това може да стане още през днешния ден или в най-кратки периоди, като държавното обвиняване има 72 часа. Очаква се Бизюрев да даде показания и да каже каква е неговата версия за нощта на 20 юли предходната година.



Ще му бъде връчена и призовка да се яви като очевидец по делото против братята близнаци Динкови, които са предадени на съд за укривателство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР