Очаква се бившият посланик на САЩ Ники Хейли да прекрати

...
Очаква се бившият посланик на САЩ Ники Хейли да прекрати
Коментари Харесай

Ники Хейли се отказва от участие в президентската надпревара в САЩ

Очаква се някогашният дипломат на Съединени американски щати Ники Хейли да приключи присъединяване си в първичните избори, оставяйки Доналд Тръмп като единствен претендент на републиканците за президентската номинация, предават американските медии.


Очаква се тя да разгласи решението си в тирада към 15:00 ч. по Гринуич от столицата на щата Южна Каролина - Чарлстън.

Тя няма да разгласи през днешния ден, че поддържа някогашния президент Доналд Тръмп, оповестяват източници на Си Ен Ен, осведомени с проектите й.

Вместо това Хейли ще призове Тръмп да заслужи поддръжката на гласоподавателите, които са я подкрепили. Този проект наподобява оставя опция тя да поддържа Тръмп преди общите избори през ноември.

Хейли се трансформира в единствения противник на някогашния президент Доналд Тръмп в първичната акция на републиканците и до момента в който той реализира победа в 14 от 15-те надпревари в супервторника, тя осуети възможна чиста победа, като завоюва във Върмонт.

Във всички първоначални избори на републиканците в супервторник Хейли завоюва единствено 43 от републиканските делегати, до момента в който Тръмп завоюва 764. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР