Очаква се бебето на Даяна Ханджиева да се появи на

...
Очаква се бебето на Даяна Ханджиева да се появи на
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева категорично отказва да разкрие пола на бебето, което ще се роди всеки момент

Очаква се бебето на Даяна Ханджиева да се появи на бял свят всеки миг, поради обстоятелството, че към този момент е в деветия месец от бременността си. Миналия вторник тя показа, че към този момент се задъхва даже до момента в който оправя леглото.

 

От споделеното неотдавна от нея клипче се вижда по какъв начин е много наедряла и се задъхва съществено, до момента в който катери стълби. Засега запълва времето си с пиянство на протеинов шейк, който й е обезпечен от половинката й, гарниран с подготовка за развъждането на бебето, дружно с таткото – дългогодишният й другар Кристиян Ставрев.

 

Ханджиева има прочут опит с бебета поради обстоятелството, че сестра й е доста по-малка и тя евентуално е пособия в развъждането й. Тя нееднократно е споделяла, че има и брат, както и че желае да има най-малко 2 или 3 деца.

 

Актрисата признава, че бебето не е било планувано и схванала инцидентно за него, с помощта на колежката си в сериалите „ Братя “ и „ Скъпи наследници “ – Искра Донова, която също ще става майка в скоро време. Макар да е наясно с пола на бебето, избира към този момент да го резервира в загадка.

 

Очаква се, че малко след раждането ще се върне още веднъж на снимачната площадка, защото когато забременяла, снимала сериал за непозната телевизия, само че поради деликатното й положение се наложило фотосите да бъдат прекратени. Планира се да бъдат обновени, когато е в положение още веднъж да се върне на работа.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР