обявява ново партньорство с маркетинговата агенция Promocrat с публикуването на

...
обявява ново партньорство с маркетинговата агенция Promocrat с публикуването на
Коментари Харесай

SeedBlink повишава инвестиционната готовност на българските стартъпи

афишира ново партньорство с маркетинговата организация Promocrat с публикуването на първия им справочник за започващи компании през днешния ден.

Това групово начинание, ориентирано към образованието на създатели на започващи предприятия и подготовката на готовността им за финансиране, има за цел да даде на създателите обилие от безвъзмездни и задълбочени материали по тематики като финансиране, проекти за стимулиране на чиновниците като ESOP (планове за владение на акции от служителите), маркетинг и поощряване на транспарантни връзки сред създатели и вложители.

Заключенията, направени от SeedBlink, след близо 6000 състезавали се за сполучливо финансиране в платформата европейски бизнесмени въодушевиха този взаимен план, в миг, когато SeedBlink доближи 250 млн. евро в мобилизирани вложения за софтуерни стартъпи. Подробен информативен материал показва консолидираната същина на тези прекарвания, изключително от най-хубавите 2%, които са минали сполучливо селекцията и са постигнали задачите си за набиране на средства.
В този документ са изложени изпитани хрумвания за преобразяване на надеждни бизнеси в ефикасни магнити за финансиране.

" Европа е подготвена за софтуерен подем ”, споделя, съосновател и ръководещ сътрудник в SeedBlink.

" Разпространяването на добитите познания се трансформира в главно обвързване за нас, с цел да можем да се усъвършенстваме и да се конкурираме със международните играчи. Нашият предходен опит, както триумфите, по този начин и неуспехите, ни научиха на правила, които могат да оказват помощ на нововъзникващите бизнесмени да ускорят растежа си. "

В документа ) се преглеждат тематики както за новите, по този начин и за опитните бизнесмени.

Започва с " Основи на първокласния бизнес ", която служи за солидна основа. Следващата глава разкрива " Какво желаят вложителите ", като дава на читателите информация за техните потребности. Третата глава е отдадена на усъвършенстването на " Арсенал за финансиране " от всеки, което подсигурява нужните принадлежности и техники на започващите предприятия. Четвъртата глава е " Успешен маркетинг ", в която се акцентира смисъла на ефикасните маркетингови способи. И най-после, " Най-добри практики след финансиране " подсигуряват, че предприятията резервират темпото и просперират след приемане на финансиране.

, шеф за България в SeedBlink, акцентира смисъла на извличането на поучения от пионерите, като споделя:

" Успешните рундове на разрастващи се предприятия като Dronamics и Alcatraz AI, които са образец за капацитета на България, въодушевяват идната вълна от сполучливи бизнесмени. Вдъхновението от към този момент сполучливите образци е от значително значение, само че също толкоз значимо е да се учим от техния опит - както от триумфите, по този начин и от провокациите. Усвояването на най-хубавите практики проправя пътя към личната история за подражателство на идващото потомство стартъпи. "

Основателят и основен изпълнителен шеф на Promocrat,, акцентира изменящото се естество на набирането на средства, заявявайки, че " в този момент набирането на средства е обвързвано не толкоз с преодоляването на едно танцово придвижване, колкото с обгръщането на целия фестивал, което значи напредък, движен от общността ”.

Двата екипа сплотяват напъните си на 26 септември, 16:00 ч. локално време, за уебинар онлайн с въпроси и отговори, където ще прегледат отчета дружно с основни водачи в региона. Заинтересованите създатели и вложители могат да се записват гратис тук.
 SeedBlink е платформа за ръководство на дялов капитал и профилирана в региона на технологиите платформа за рискови вложения, която дава опция на европейските започващи предприятия и техните заинтригувани страни да имат достъп, да ръководят и да търгуват личен капитал дружно с одобрени институционални вложители. SeedBlink SA е записана в регистъра на румънския орган за финансов контрол (ASF) под номер PJR28FSFPR/400001 от 3 ноември 2022 година с паспорт на Европейски Съюз според регистъра на доставчиците на услуги за групово финансиране на Европейския орган за скъпи бумаги и пазари (ESMA). 
 В продължение на десетилетие, Promocrat се утвърди като организация за започващи и прогресивни софтуерни компании. Отвъд софтуерната сфера, техният експертен опит е повлиял на браншове като банково дело, обезпечаване, търговия на дребно и бързооборотни артикули. Със мощен екип от над 40 експерти Promocrat уголемява своите умения в областите на растежа, продукта и творчеството, като всички те са подкрепени от повсеместен стратегически метод.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР