Обявиха конкурс за заемане на 64 вакантни войнишки длъжности в

...
Обявиха конкурс за заемане на 64 вакантни войнишки длъжности в
Коментари Харесай

Министерството на отбраната търси 50 гвардейци

Обявиха конкурс за заемане на 64 вакантни войнишки длъжности в Националната гвардейска част в София. Общо 50 от незаетите длъжности са за " гвардеец " , 12 - за " младши водач " и по една вакантна служба за " редови войник, номер от план " и " охранител ".

Кандидатите би трябвало да подадат заявление до командира на частта и нужните документи до 8 май.

Конкурсът ще се организира на 29 и 30 май в Националната гвардейска част. Той включва премерване на антропометричните данни на претендентите за гвардейци, към които има в допълнение условие да са с растеж 175 см. - 185 см. , изпит по физическа подготовка, тест за обща просвета и събеседване.

Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ (лицеви опори и коремни преси) , експедитивност ( тичане совалка 10х10 м. ) и устойчивост (крос 1000 м.) . Тестът за обща просвета включва 100 въпроса, като за всеки верен отговор на въпрос се дава по една точка.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи са посочени в обявата за състезанието. Тя е оповестена в интернет страницата на Националната гвардейска част на адрес. Допълнителна информация може да бъде получена и по време на осведомителните тържища в границите на акцията " Бъди боец " и на единния народен телефон: 0700 20 407.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР