, обяви премиерът Бойко Борисов в „Сохия техпарк“, където присъства

...
, обяви премиерът Бойко Борисов в „Сохия техпарк“, където присъства
Коментари Харесай

Борисов: Не нося телефони, не водя войни, правя суперкомпютър


, разгласи министър председателят Бойко Борисов в „ Сохия техпарк “, където участва на алегорична първа копка на постройката на българския суперкомютър. Редом до премиера вървеше някогашният президент Росен Плевнелиев. Преди това Борисов бе на обиколка във Велинград, където кметът почтително му благодари, че строи пътища и учебни заведения.

по тематиката със суперкомпютъра

, обясни Борисов пред публицистите И добави, че в новостроящата се постройка „ ще “.

После министър председателят се отдаде на мемоари: „ Пария.

Борисов не пропусна и строителите и им заръча: „.

Премиерът не пропусна и тематиката със записите и фотосите, които се въртят в обществените мрежи: „ “.

За тайните чатове на президента Радев с Бобоков и натиска на Радев върху Българска национална телевизия, Борисов отсече: " Няма да приказвам за тях! Пак ще пишат, че повеждам войни - аз върша пътища и супер компютри ".

„ Могат да ме снимат гол колкото си желаят “, сподели преди този момент Борисов още веднъж в опит за смешка, до момента в който обикаляше Велинград. Той бе в региона, с цел да инспектира персонално по какъв начин се развиват локалните планове, за които държавното управление отпусна пари.

Редом до него в джипа бяха кметът на Велинград Костадин Коев и неизменимите му спътници финансовият министър Владислав Горанов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Всички в автомобила бяха с маски. По пътя Борисов спря да поздрави занаятчия, с който се здрависа, а след това се дезинфекцира.

После се отби в с. Биркова, където бе преди месеци и даде обещание на хората нов път. Хората ще бъдат извънредно удовлетворени, тъй като от дълго време чакат реконструкцията и ремонта на този околовръстен път, сподели му тогава кметът на Велинград Костадин Коев. И се оплака, че децата нямат постройка за учебното заведение.

От години в село Биркова към 200 деца учат в бараки, в този момент за 15 септември ще влязат в нова постройка. Строителството напредва с бързи темпове, изясни през днешния ден кметът на Велинград.

Още преди да влезе с джипката в селото Борисов бе посрещнат с ръкопляскане от шефа на учебното заведение. " Това не се е случвало ", споделя шефът и благодари на премиера за новото учебно заведение. Отбелязва, че Борисов ще остане в историята с визитите си.

Потегляйки от селото, Борисов се качи на джипа си, и сподели: " Могат да ме снимат гол, колкото желаят ".

По-късно на страницата си във Facebook министър председателят написа: " Когато хората са удовлетворени и аз съм благополучен ".

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР