обяви, че прекратява своята футболна кариера на 36-годишна възраст. Сръбският

...
обяви, че прекратява своята футболна кариера на 36-годишна възраст. Сръбският
Коментари Харесай

Александър Коларов обяви края на футболната си кариера

разгласи, че приключва своята футболна кариера на 36-годишна възраст. Сръбският бранител обаче разкри, че има намерение да се занимава с футбол и в бъдеще.

“Днес споделям довиждане на футбола. Винаги съм знаел, че рано или късно този ден ще пристигна и все пак съм признателен, че съумях да осъществя това, което постоянно е било моята фантазия. Сега към този момент се концентрирам върху моя “втори живот ” в света на футбола. И заради тази причина незабавно щом бъдат оповестени обявите, ще се запиша в квалификационните курсове на Националния футболен център в Коверчано първо за скаут, а незабавно по-късно и за състезателен шеф. Благодаря на всички хора, които ме последваха в тази първа част от кариерата ми. Най-вече на всеки съотборник в тимовете, в които играх, както и в националния отбор на, моята татковина, която постоянно съм представлявал с огромна горделивост. Благодаря на клубовете, президентите, шефовете, треньорите и техническия личен състав, лекарите, икономистите, физиотерапевтите и всички, които помагаха в кариерата ми и работеха интензивно от назад във времето ”, написа в своето писмо.

Former Manchester City, Roma and Lazio player Aleksandar Kolarov has decided to retire from professional football, after last seasons spent at Inter. ✋
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР