Обявеният за днес протест на Възраждане няма да се състои,

...
Обявеният за днес протест на Възраждане няма да се състои,
Коментари Харесай

Костадинов засега спря протест срещу зелените сертификати: Проблемите се решавали с диалог

Обявеният за през днешния ден митинг на " Възраждане " няма да се състои, оповестява водачът на партията Костадин Костадинов пред Радио Фокус.

" Днес, вторник - 01 февруари, се обади министър-председателят Кирил Петков, който съобщи желанието си работната група да продължи да работи. Аз надлежно се съгласих, тъй като считам, че такива проблеми би трябвало да бъдат решавани не с митинги, а би трябвало да бъдат решавани с разговор. В последна сметка, от едната страна е парламентарна политическа мощ като " Възраждане ", изразяваща ползите освен на всички свои гласоподаватели, а и на всички останали, които желаят да живеят обикновено в страната, от другата страна пък е държавното управление на страната “, съобщи Костадинов.
Рашков: На митинга против зелените документи имаше 4-5 хиляди души
Около 4-5 хиляди души са участвали на митинга против зеления документ пред Народното събрание на 12 януари. Това заяви министърът на външн...
Прочети повече
Според него в последна сметка всички би трябвало да седнат на масата и водени от общия народен интерес. Той сподели, че чака по кое време ще бъде планувано второто съвещание на работната група, тъй като първото се е провалило. Костадин Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ постоянно са желали въпросът със зелените документи да бъде решаван цивилизовано.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК: Провал на първата експертна среща за коронавирус ограниченията, проведена след митинга на " Възраждане "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР