Обявени са 100-те най-добри HR професионалисти в България за 2022

...
Обявени са 100-те най-добри HR професионалисти в България за 2022
Коментари Харесай

Обявиха Топ 100 HR професионалисти в България за 2022

Обявени са 100-те най-хубави HR експерти в България за 2022 година съгласно годишния показател на Career Show -. Класираните са избрани посредством обществен избор измежду рекордните 449 кандидатури.

Всяка година показателят на Career Show отличава вдъхновяващите образци за висок професионализъм в областта на човешките запаси в България. С това откроява личностите, застанали зад основаването на най-хубавите екипи и работна атмосфера у нас.

Претендентите за място в влиятелната ранглиста се дефинираха от обществени номинации. Това даде късмет на всеки да предложи HR експертите, които служат за образец за положителни практики в областта на човешките запаси и въздействат позитивно на развиването на пазара на труда в България.

Победителите в класацията са избрани на база получените над 14 000 гласа в интервала на обществено гласоподаване. Място в класацията намират HR експерти от разнообразни области на бранш Човешки запаси: HR мениджъри, рикрутъри, експерти в региона на работодателската марка, експерти по развиване и грижа за чиновниците и други

“Като организация с дълготраен опит в организирането на събития и начинания, тясно свързани със сферата на човешките запаси и работодателската марка, имаме непосредствен взор върху развиването на пазара на труда у нас. Изключително сме щастливи да забележим забележителния напредък на фирмите и HR експертите в основаването на положителни условия на труд, удобна работна атмосфера, щастливи и сполучливи чиновници. Всички тези достижения са невъзможни без отдадеността и професионализма на HR екипите. Чрез показателят “Топ 100 HR експерти в България ” ние им демонстрираме, че трудът им е оценен. Поздравяваме всички класирани за триумфа и за това, че са се посветили на основаването на страхотни екипи и атмосфера на работа ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Победителите в показателя са подредени по азбучен ред. Пълният лист с класираните е оповестен на страницата на Career Show:

Индексът “Топ 100 HR експерти в България ” е иницииран от Career Show - съвременна платформа за работа, в която се организират безвъзмездни събития за кариерно и личностно развиване. Предстоящите събития на Career Show са оповестени на.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР