Обявената от Министерството на здравеопазването обществена поръчка за закупуване на

...
Обявената от Министерството на здравеопазването обществена поръчка за закупуване на
Коментари Харесай

Спряха обществената поръчка за закупуване на 400 линейки


Обявената от Министерството на здравеопазването социална поръчка за закупуване на 400 броя коли за спешна помощ все още е спряна. Причината е подадена в Комисията за защита на конкуренцията тъжба от "Вайнман Технолоджи " ЕООД, оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.

След направена информация в Търговския указател се открива, че сдружението, подало жалбата, е записано на 26.04.2018г. с капитал 100 лв.. Това е второ прекъсване на процедурата поради подадена тъжба.

Първият път жалбата не беше прегледана от Комисията за защита на конкуренцията заради невнесена държавна такса от жалбоподателя.

Обществената поръчка за закупуването на 400 броя коли за спешна помощ е по отношение на огромния капиталов план за рационализация на системата за незабавна здравна помощ в цялата страна. Общият бюджет по плана е над 163 млн. лева

Средствата са по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020. Освен закупуването на новите санитарни коли планът планува рационализация на 237 обекта от системата за незабавна здравна помощ в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР