Обявен за издирване мъж написа на страницата на СДВР във

...
Обявен за издирване мъж написа на страницата на СДВР във
Коментари Харесай

Мъж разбра от Facebook, че СДВР го издирва и си остави телефон за връзка

Обявен за търсене мъж написа на страницата на Столична дирекция на вътрешните работи във Фейсбук телефонния си номер, след което те го потърсиха. Красимир Тончев е с влезнала в действие присъда за шофиране без брошура, съобщи "Дарик ".

Той описа, че полицията в никакъв случай не се е свързвала с него преди да разгласява телефонния си номер. Днес Столична дирекция на вътрешните работи пусна 56 фотоси на хора с влезнали в действие присъди, които са оповестени за търсене.

В момента Тончев живее в Германия и твърди, че всички призовки от съда отиват на адреса му по персонална карта, където сега живее някогашната му жена, с която няма контакт.

Тончев твърди, че полицията не е търсила други негови близки родственици.

Той изясни, че през 2015 година е карал автомобил, без да има шофьорска брошура. Същата година е осъден с пробация 2 години и 6 месеца. Началото на предходната година обаче присъдата му става ефикасна, без той да разбере.

Полицията го афишира за търсене, за което той схваща едвам през днешния ден от фейсбук страницата на Столична дирекция на вътрешните работи. Призовките се получават на адреса му по персонална карта, където живее някогашната му жена, която не го уведомила за делата и че е разгласен за търсене.

„ Не мога да ви кажа от кой момент съм разгласен за търсене. Не знам. Това го разбрах през днешния ден сутринта. Един другар ми се обади и сподели, че ме има във фейсбук измежду най-лошите “, описа Тончев.

Той съобщи, че от полицията са го потърсили през днешния ден, откакто е оставил телефонния си номер под оповестената от Столична дирекция на вътрешните работи фотография: „ С мен се свърза един служител на реда и ми писа даже във фейсбук, че ми е дал номера на тополовградската полиция. Казах, че те го имат от доста време. Просто няма смисъл да ми звънят “.

Тончев добави, че не мисли да се укрива, когато се прибере в България.

„ Ще се предам като се върна в България. Аз не съм човек, който да се крие цялостен живот, просто не мога да понеса това. Не съм се крил в никакъв случай, просто никой не ме е търсил “, изясни още Красимир Тончев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР