Обяд в ресторант или посещение на футболен мач - англичаните

...
Обяд в ресторант или посещение на футболен мач - англичаните
Коментари Харесай

Позабравени удоволствия: обяд в ресторант и посещение на футболен мач

Обяд в ресторант или посещаване на футболен мач - англичаните си връщат от през днешния ден някои свободи макар паниките към разпространяването на индийския вирусен вид, което може да сложи под въпрос повдигането на всички рестрикции, свързани с пандемията, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Франс прес.

Ситуацията във Англия - най-силно потърпевшата от COVID-19 страна в Европа с към 128 000 смъртни случая, осезаемо се усъвършенства след строга карантина през зимата и дейната имунизационна акция. Картината обаче се помрачи от огнища на индийския вид, изключително в Северозападна Англия.

При все че прикани британците да бъдат " внимателни ", министър председателят Борис Джонсън съобщи, че сега няма никаква причина да се отсрочва плануваното за през днешния ден разхлабване на ограниченията. Отново ще отворят порти залите на пъбовете и заведенията за хранене, които посрещат клиенти на терасите още от април. Отварят също по този начин музеите, хотелите, театралните комплекси и стадионите, където ще се позволяват до 10 000 фенове.

Забранени от месеци, още веднъж се позволяват домашните празненства, само че с присъединяване на до шест души или най-много две семейства, също и ваканциите в чужбина, макар че единствено при някои дестинации не се постанова карантина при връщане в страната. В Шотландия, чието държавно управление има собствен график за намаляване на ограниченията, разхлабването на някои от тях не важи за региони с епидемиологични огнища като Глазгоу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР