Обвиняемият се е признал за виновен в това, че на

...
Обвиняемият се е признал за виновен в това, че на
Коментари Харесай

Дупничанин, пребил и ограбил бившата си приятелка, влиза в затвора за 1 година

Обвиняемият се е признал за отговорен в това, че на 17 юни, в град Дупница, на спирка на градския превоз е лишил мобилен телефон, кожено дамско портмоне, документи и пари от жена, с която е бил във фактическо съпружеско общуване. Мъжът е използвал мощ - нанесъл е юмруци и ритници по цялото тяло на потърпевшата, с което й е предизвикал травма на главата и шията, охлузвания по кожата на гърба, кръвонасядания.

Подсъдимият се е признал за отговорен и в това, че се е заканил с ликвидиране на потърпевшата и двете ѝ дъщери, както и че ѝ е предизвикал лека телесна щета, като същата е осъществена в изискванията на проявено, в различен интервал домашно принуждение. Мъжът е бил във фактическо съпружеско общуване за интервал от 7 години с потърпевшата, което е завършило през есента на 2022 година, прецизираха от съда.

Дупничанинът, който е осъждан, остава в ареста до привеждане в осъществяване на наложеното му дейно наказване " отнемане от независимост " за период от 1 година.

По случая е формирано и гражданско дело по Закона за домашно принуждение, след подадена тъжба от страна на пострадалата при започване на юни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР