Обвиняемият милиардер Васил Божков проговори. Четири дни, след като излезе

...
Обвиняемият милиардер Васил Божков проговори. Четири дни, след като излезе
Коментари Харесай

Божков проговори! Защитен свидетел срещу Борисов НА ЖИВО

Обвиняемият милиардер Васил Божков проговори. Четири дни, откакто излезе от ареста, където престоя 10 дни, Божков даде конференция от вкъщи си. Медиите бяха събрани в конферентна зала на столичен хотел, а Божков се включи с видео връзка на страницата си във Facebook.

Не познавам Петьо Петров. Срещу мен беше проведена офанзива като военна интервенция - арестуваха жена ми, сина ми, юриста ми. За ритона не мога да кажа, тъй като нямам достъп до сбирката, отговори Божков на първите въпроси.
-->
Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е изгонване. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, връщам се по лична воля и отговорност, продължи Божков.

Той заяви, че по делото на Борисов, Горанов и Арнаудов е предпазен очевидец. Не му предложили да стане, само че той бил предпазен очевидец, твърди предприемачът.

Той беше пуснат под домакински арест с решение на Софийския апелативен съд във вторник. Сградата, в която обитава Божков, се намира на ул. " Московска " 43 в София, където се обитава офисът на компанията му " НОВЕ Холдинг ". Той ще носи електронна гривна.

По делото на Борисов, Горанов и Арнаудов аз съм предпазен очевидец, сподели още Божков. Не му предложили да стане, само че той бил предпазен очевидец.

Единственото нездравословно нещо за България е Борисов, той би трябвало да бъде изваден от политическата сцена, с цел да има България някакво бъдеще, сподели той.

Обясни, че с Алексей Петров не се познавал добре, от дълго време не се бил виждал. Неговото прибиране нямало нищо с убийството.

Политическа партия мога да ги отъждествя като комсомолската организация на ГЕРБ, сподели още Божков.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР