Обвиняем за убийство, извършено с особена жестокост и по особено

...
Обвиняем за убийство, извършено с особена жестокост и по особено
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест варненец, убил жестоко свой приятел

Обвиняем за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод, е пуснат под домакински арест, Окръжната прокуратура във Варна стачкува.

Става въпрос за убийството на 34-годишния Явор, който бил другар от детство на обвинения, закононарушението е осъществено на 13 февруари в кв. " Владиславово " във Варна след нечовечен побой.

На 14 февруари жител подава сигнал в полицията за мъж в безпомощно положение на блок в кв. " Владиславово ". На мястото е открит 34-годишният Явор, който е адресно регистриран в същия жилищен блок. Малко по-късно потърпевшият умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

Причина за гибелта му са голям брой контузии, измежду които и разкъсвания от полово принуждение. Жертвата водел бездомнически живот досега, в който приятелят от детството Венцислав го прибира в дома си.

До момента не е събрано нито едно доказателство, което да разколебае кой е причинител, не е отпаднала и заплахата обвиненият да извърши закононарушение, разяснява прокуратурата.

Прокуратурата добавя, че след ликвидиране, Венцислав е въздействал върху очевидци да дадат лъжливи показания с цел да му основат оправдание за часа и нощта на жестокия побой. Пускането му под домакински арест единствено ще улесни и бъдещото влияние върху очевидците, по делото има и предпазен очевидец.

Както закононарушението, в което е притеглен като обвинен Венцислав, по този начин и личността му са с извънредно висока степен на социална заплаха, се споделя още в митинга на Окръжната прокуратура, която упорства решението за домакински арест, да бъде анулирано от Апелативния съд. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР