Обвинителят на принц Андрю, Вирджиния Робъртс Джуфър, направи провокативно изявление

...
Обвинителят на принц Андрю, Вирджиния Робъртс Джуфър, направи провокативно изявление
Коментари Харесай

Обвинителят на принц Андрю пита „Кой е в списъка на непослушните?“, тъй като приятелите на Епщайн трябва да бъдат назовани

Обвинителят на принц Андрю, Вирджиния Робъртс Джуфър, направи провокативно изказване в обществените медии по отношение на сътрудниците на педофила Джефри Епщайн, чиито имена са избрани ще бъдат обществено оповестени скоро.

Федерален арбитър подреди общественото откриване на самоличността на повече от 150 души, упоменати в планина от правосъдни документи, свързани с починалия финансист Джефри Епщайн, като сподели, че множеството от имената към този момент са обществени и че доста не е възразил против освобождението.

40-годишната Вирджиния Джуфре, която беше една от жертвите на „ половите робини “ на групата за трафик на Епщайн, съди принц Андрю, херцога на Йорк за побой и причиняване на прочувствен стрес. Тя твърдеше, че той я е насилвал полово, когато е била на 17 години, през 2001 година Делото беше уредено през февруари 2022 година за регистрирани £10 милиона ($12,6 милиона). Принц Андрю постоянно е отричал нейните изказвания и каквито и да било непозволени дейности.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Регистрирайте се з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР