Обвинител на покойния Джефри Епщайн свидетелства, че опозореният финансист и

...
Обвинител на покойния Джефри Епщайн свидетелства, че опозореният финансист и
Коментари Харесай

Разпечатани документи на Джефри Епщайн: Бил Клинтън, принц Андрю сред имената

Обвинител на починалия Джефри Епщайн свидетелства, че опозореният финансист и наказан полов нарушител един път й споделил, че Бил Клинтън „ ги харесва млади, имайки поради девойките “, само че сподели тя в никакъв случай не се е срещала с някогашния президент на Съединени американски щати. = " no-referrer-when-downgrade " >

Името на Клинтън се появява неведнъж в набор от нови правосъдни документи, разпечатани в сряда, произлизащи от дело за клюка от 2015 година против Гислейн Максуел, близка сътрудничка и някогашна другарка на Епщайн. Съдия от окръжния съд в Ню Йорк Лорета Преска подреди документите да бъдат разпечатани предишния месец.

Въпреки че в показанията, правосъдните документи и други документи се загатва, че Клинтън е летял с Епщайн с персоналния си аероплан и е пътувал с Епщайн и Максуел най-малко един път, те не включват никакви съответни индикации, че Клинтън е взел участие в каквато и да е полова интензивност с малолетни девойки или други непозволени дейности, престъпни или други.

В имейл до Максуел през 2015 година, включен като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР