Обвиненият в убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде

...
Обвиненият в убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова ще бъде настанен в психиатрична клиника

Обвиненият в убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде настанен в психиатричната клиника към пандиза в Ловеч, съобщи БНР.
 Всички от ЕНП се извинили на Борисов за реакциите след убийството на Виктория Маринова  Европейска комисия не уважи Виктория Маринова измежду публицистите, починали поради работата си  Заподозреният за убийството на Виктория Маринова идва у нас в сряда  Над 20 000 в интернационална петиция желаят Европейски Съюз да проверява убийството на Виктория Маринова
Окръжният съд в Ловеч одобри мярката през днешния ден след като прокуратурата изиска цялостна оценка на вменяемостта на обвинения. Красимиров ще прекара 30 дни в затворническата клиника, където ще предстои на наблюдението на медицински специалисти. 

" 30 дни са един не дребен период, в който могат да го следят всекидневно, ежечасно, и да изключим всевъзможни съмнения, че по една или друга причина той се пробва да се показа пред тях в светлина, която не е типична за него ", разяснява окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. 

Красимиров е упрекнат в изнасилването и убийството на 30-годишната телевизионна журналистка Виктория Маринова. Досъдебното произвеждане се чака да завърши до четири месеца, когато делото ще влезне в правосъдната зала.

" Имаме информация от нашия център на психологично здраве, че той е диагностициран като лице с умствено закъснение, учил е в помощно учебно заведение, има понижена продуктивност с решение на ТЕЛК – все условия, които на нас ни станаха известни по време на следствието и които желаеме да проверим доколко му се отразяват на вменяемостта ", допълни Георгиев. 

Мярката бе подкрепена от служебния бранител на Красимиров, защото от него ще стане ясно дали обвиненият може да предстои на наказателна отговорност. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР