Обвиненият прокурор по казуса Осемте джуджета Дилян Деянов дойде в

...
Обвиненият прокурор по казуса Осемте джуджета Дилян Деянов дойде в
Коментари Харесай

Адв. Людмил Рангелов: Истинските виновни по случая Осемте джуджета ги няма

Обвиненият прокурор по проблема " Осемте джуджета " Дилян Деянов пристигна в Софийска градска прокуратура дружно с юриста си Людмил Рангелов, само че отхвърли коментар пред медиите.

Според Рангелов обаче " това е изпускане на налягането в неверната посока, с цел да може да се успокои публичното мнение, че въпросът " Осемте джуджета " има някакво развиване, не там обаче, където е неговата същина ".

Дали Дилян Деянов ще бъде отхвърлен от служба зависи от административния началник, уточни юристът и добави, че чака такова искане. Според Рангелов клиентът му ще бъде оневинен, само че същинските хора, които са отговорни по случая " Осемте джуджета ", към този момент ги няма.

Припомняме, Деянов е упрекнат, че на 18 февруари 2020 година в качеството си на длъжностно лице - прокурор в Специализираната прокуратура, е нарушил служебните си отговорности, като е върнал конфискувани материални доказателства-  златни монети на разположение, което не е имало право на това . Магистратът е притеглен в качеството на обвинен за общо длъжностно закононарушение по член 282, алинея 2 по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от една до осем години и отнемане от право да заема избрана служба.

Към момента му е наложена прокурорска мярка " подписка ". Адвокат Рангелов уточни, че на върнатите монети не е правена експертиза и не е удостоверено, че са златни.

По случая още някогашният следовател Петър Петров- Еврото и някогашната му брачна половинка Любена Павлова.
 Петьо Еврото към този момент е в Дубай? Обновена
Петьо Еврото към този момент е в Дубай?

Напуснал страната през Турция дружно с детето си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР