Обвинение за шофиране в нетрезво състояние беше повдигнато на мъж

...
Обвинение за шофиране в нетрезво състояние беше повдигнато на мъж
Коментари Харесай

Мъжът, който се вряза в джип от кортежа на Байдън, карал пиян

Обвинение за шофиране в нетрезво положение беше повдигнато на мъж от американския щат Делауеър, откакто нощес той се вряза с автомобила си в паркиран джип от кортежа на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, съобщи Ройтерс. Агенцията се базира на изказване на полицията в град Уилмингтън, която назовава случая " инцидентен конфликт ".

Джипът на " Сикрет сървис ", употребен за блокирането на кръстовище, е бил ударен от седан в миг, в който президентът и брачната половинка му Джил са се насочвали  към чакащата ги бронирана кола, на към 60 метра от удара.

Първата двойка на Съединени американски щати не е потърпевша, а случилото се е пред предизборната щабквартира на демократа Байдън в Уилмингтън. Държавният глава е кандидат за номинацията на Демократическата партия за президентските избори следващата година.

46-годишният мъж от Уилмингтън е упрекнат в ръководството на транспортно средство под въздействието на алкохол и в невнимателно шофиране, разгласи представителят на градската полиция Дейвид Карас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Телевизионни фрагменти от случая демонстрираха по какъв начин чиновници на " Сикрет сървис " обкръжават с извадени револвери сребристосивия седан след злополуката и ги насочват против водача, който излиза с вдигнати ръце.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР