Обвинена от брат си Антъни Делон в колонките на Пари

...
Обвинена от брат си Антъни Делон в колонките на Пари
Коментари Харесай

Според Анушка Делон атмосферата в дома ѝ е „зловеща“

Обвинена от брат си Антъни Делон в колонките на " Пари Мач ", че е " скрила страданието " на татко им Ален Делон , Анушка Делон наруши мълчанието си в сряда, 21 февруари, и сподели истината пред списание " Elle ".

В изявлението Анушка Делон разказва фамилния климат в имението Души , където трите деца на известния френски артист се раздират между тях , пред самия Ален Делон, обезсилен от възрастта и заболяването.

Най-малката от братята Анушка Делон твърди, че братята ѝ " се разхождат въоръжени из къщата ", принуждавайки я да посещава татко си редовно, съпроводена от телохранител. " Братята ми си мислят, че са в Дивия запад " , възкликва тя. А когато тримата се събират към татко си, атмосферата е " злокобна ". " Дори плувният басейн е станал печален... ".

Затова Анушка Делон е взела мъчителното решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. Не желая той да изпита тази атмосфера, тези хора, които ми забиха нож в гърба ", споделя тя. Детето е като гъба и попива всичко. У дома, в Швейцария, атмосферата също се е влошила: Анушка Делон изяснява, че постоянно получава смъртни закани от почитатели на татко си. Опитвали са се да обхванат в дома ми ", споделя тя. Не мога да дремя, не мога да се храня, просто желая това да спре.

По-нататък в изявлението дъщерята на Ален Делон разкрива, че е мислела за самоубийство в деня, в който татко ѝ е подал сигнал в полицията против нея. И прави следния ядовит коментар: " Хората ни съпоставят с децата Холидей. Те най-малко имаха достолепието да изчакат татко им и брачен партньор да си отидат, преди да се саморазправят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР