Обвинен изнасилвач на дете, за когото отдавна се смяташе, че

...
Обвинен изнасилвач на дете, за когото отдавна се смяташе, че
Коментари Харесай

Тайният живот на изнасилвач на дете, който симулира самоубийство, беше разкрит, след като съседи откриха тялото му след 15 години укриване

Обвинен изнасилвач на дете, за който от дълго време се смяташе, че е скочил до гибелта си през 2009 година, е живял скрито под псевдоним – до неговия гибелта предишния месец разкри тайната му.

56-годишният Крисчън Робърт Башам инсценира известното си самоубийство, откакто беше упрекнат в малтретиране на младо момче в окръг Китсап, оставяйки предсмъртно писмо в колата му на моста Такома Нароус в щата Вашингтон, сподели WABC-TV.

Но Башам някак си се изплъзна и заблуди органите на реда в продължение на 15 години, живеейки в Лос Анджелис като неугледен служащ по поддръжката на здания на име Марк Клеменс, чиято мръсна загадка излезе нескрито едвам откакто съседите го откриха в действителност мъртъв в жилището му.

„ Много шокиращо “, сподели съседът Томи Куелар пред ABC. „ Това беше нашият човек по поддръжката. Това беше индивидът, който имаше ключове от нашите жилища. Беше меко казано тревожно, както можете да си визиите. “

Полицията в окръг Китсап, общността във Вашингтон,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР