Обувките са най-важната част от един аутфит. С това ще

...
Обувките са най-важната част от един аутфит. С това ще
Коментари Харесай

Как да изберем подходящите обувки за първа среща?

Обувките са най-важната част от един аутфит. С това ще се съгласят 90% от дамите през днешния ден. Дамите подхождат с извънредно внимание към избора на обувки, а доста постоянно даже става по този начин, че сортират облеклата си по в началото нарочения чифт високи токчета или обичаните бели кецове.

Но, когато приказваме за обувки за първа среща, нещата стават като че ли още по-сложни. Тук изборът за обувки се трансформира в същинска главоблъсканица. Ако сте съгласни с това, останете с нас и вижте какви препоръки имаме да ви споделим. Те, изрично, ще ви оказват помощ в избора на идеалния чифт обувки за първа среща.

Стилът се избира съгласно мястото

Това е предписание, което евентуално, по този начин или другояче следвате. Когато сме в очакване на първата среща обаче като че ли забравяме за всички правила. В устрема си да изглеждаме неотразимо обаче рискуваме да приключим с много нелепа визия. Така че, в случай че на първа среща вашият фаворит ви е поканил на разходка в парка, забравете за високите токчета и при опция даже си избийте от главата и платформите.

Не забравяйте, че мъжът няма да ви гледа в обувките

Това обаче не значи, че би трябвало да пренебрегнете тази значима задача от избора на идеалната визия. Идеята тук е да следвате правилото на положителното комбиниране. Заложете на красиви, само че не прекомерно крещящи обувки. Те не би трябвало да изпъкват, а да акцентират цялостната ви визия. Нека той ви гледа в очите, а не в краката!

Изобщо, но въобще не подценявайте фактора улеснение

Ако не желаете първата ви среща да бъде увенчана с неуспех, най-добре е да оставите прекомерно тесните и елегантни обувки за различен мотив. Това е оня чифт, който сте купили, макар че добре осъзнавате какъв брой ви е некомфортен и какъв брой доста ви стиска. Ако се появите с тези обувки на първа среща, няма да можете да се отпуснете и ще мислите само и единствено по какъв начин да се приберете и просто да ги събуете, вместо да се насладите на момента.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР