Обувките с ток увеличават височината, издължават краката и придават особен

...
Обувките с ток увеличават височината, издължават краката и придават особен
Коментари Харесай

Как да се научим да ходим на високи токчета?

Обувките с ток усилват височината, издължават краката и придават необикновен сексапил и жанр на визията ви. Всичко това е правилно - просто би трябвало да се научите по какъв начин да ходите вярно на токчета. Следвайте препоръките по какъв начин да се научите да ходите красиво на токчета и ще съумеете! Токчетата навлизат едвам в края на 16-ти и началото на 17-ти век и от този миг нататък дамите стартират да мислят по какъв начин да се научат да вървят на високи токчета и да не падат.

Една от първите дами, които са носили токчета (именно единствено един ток!) е френската кралица Ана от Бретан - по този начин тя прикрива вродената си куцота.

Днес има няколко типа токчета и всеки вид ще ви разреши да изиграете външния си тип по собствен метод. Изберете верния модел и се научете по какъв начин да носите високи токчета.

Виенски ток

Това е най-ниският от всички съществуващи токчета, височината му не надвишава 2 сантиметра. Те са подобаващи за вас, в случай че имате дълги и тънки крайници. Такива обувки ще разрешат на краката ви да почиват през целия ден и въобще няма да зародят проблеми с вярното вървене на токчета.

Платформа

Височината на подобен ток варира от 2 до 4 сантиметра. Често това са унисекс ботуши или високи ботуши. Обувките с такава пета са подобаващи за девойки с всевъзможен растеж и структура. Лесно е да се движите с тези обувки. Как да се научите да ходите решително на токчета, предлагаме да започнете с този модел.

Клин ток

Тази панорама е забавна не с височината на платформата, а с формата си, която прилича обърната пирамида. Подходящ за всеки вид фигура. Как да ходите вярно на токчета с тази форма зависи от тяхната височина - колкото по-висока е, толкоз по-трудно ще ви бъде.

Универсален ток

Височината на универсалния ток е повече от 8 сантиметра. Трябва да бъдете изключително деликатни с тях: всеки сантиметър доста натоварва гръбначния дирек, тъй че е по-добре да носите такива обувки единствено за специфични мотиви.

Клин ток

Масивната подметка разпределя натоварването при вървене върху целия крайник, без да основава дискомфорт. Това е най-хубавият вид за тези, които желаят да се научат да вървят красиво на токчета: ще се чувствате уверени в обувките на чеп.

Стилетен ток

Стилетната пета е красива и елегантна, само че ежедневното носене на такава пета е изпълнено със болести на вените и гръбначния дирек. Именно в този случай е значимо да знаете по какъв начин да ходите красиво на високи токчета.

Как да се научим да вървим на токчета? За да започнете, изберете обувки с комфортна последна част. Няма значение дали е виенски ток или спираща дъха токчета - красивата походка зависи от степента на комфорт. И е по-добре да се даде желание на дебели и ниски токчета (5-7 сантиметра височина).

За да определите оптималната височина на тока за вас, застанете в обувките си на корав под, изправете краката си и се пробвайте да застанете на пръсти, повдигайки петите си от пода с 3-4 сантиметра. Ако не можете да извършите това, тогава тези обувки не са подобаващи за вас - походката ви ще бъде грозна и коленете ви ще се огънат при вървене. Как да се научите да ходите решително на токчета?

Докато учите, правете дребни, мудни стъпки, без да огъвате коленете си повече от нормално. Колкото по-висока е петата, толкоз по-къса ще бъде стъпката. Спуснете петата, преди да спуснете пръста на крайници – не спускайте пръста и петата на пода по едно и също време.

След като тежестта ви е върху пръстите на краката ви, гладко преместете тежестта си напред - като че ли ходите на пръсти. Поставете краката си допустимо най-близо един до различен и не се опитвайте да повторите моделната походка (когато единият крайник е подложен леко пред другия). Застанете по този начин, че петата на единия крайник да допира средата на подметката на другия под ъгъл.

Преместете тежестта си към пръстите на задния си крайник и когато кракът ви се измори, сменете позицията и изнесете другия си крайник напред - това ще ви помогне да се научите да поддържате баланс при вървене, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР