Общото събрание на ООН продължи с огромно мнозинство за още

...
Общото събрание на ООН продължи с огромно мнозинство за още
Коментари Харесай

ООН продължи мандата на Агенцията за подпомагане на палестинските бежанци

Общото заседание на Организация на обединените нации продължи с голямо болшинство за още три години мандата на Агенцията за подкрепяне на палестинските бежанци, съобщи Ройтерс. Решението беше утвърдено със 169 гласа " за " и девет " въздържал се ". Против гласоподаваха единствено Съединените щати и Израел, написа bnr.bg.

Агенцията, учредена през 1949 година, се занимава с обучение, опазване на здравето и обществени помощи, както и създаване на жилища и микрофинансиране за над 5 милиона регистрирани бежанци на Западния бряг, линията Газа и Източен Ерусалим, както и в Йордания, Ливан и Сирия.

Тя беше изправена пред огромни финансови усложнения предходната година, откакто Съединените щати, които имат максимален принос за нейния бюджет, стопираха годишната си вноска от 360 милиона $. Съединените щати и Израел упрекват Агенцията за подкрепяне на палестинските бежанци в неприятно ръководство и втълпяване на антиизраелски настроения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР