Общоизвестен факт е, че Джоди Фостър е невероятно талантлива актриса.

...
Общоизвестен факт е, че Джоди Фостър е невероятно талантлива актриса.
Коментари Харесай

Скрити от светлините на прожекторите: вижте порасналите синове на Джоди Фостър

Общоизвестен факт е, че Джоди Фостър е необикновено надарена актриса. Занимава се с актьорско майсторство общо взето откогато се помни - от тригодишна. Печели първата си номинация за Оскар на 14 години и приключва университета Йейл с отличие.

Тъй като Фостър влезе в дълго чаканата главна роля на Лиз Данвърс в последния сезон на популярният криминален сериал " Истински детектив ", има подновен интерес към актрисата и нейният семеен живот.

Джоди е женена за фотографката Александра Хедисън от съвсем 10 години. Това, което може би не знаете за актрисата, в случай че не следите живота ѝ деликатно, е, че тя е и майка. Тази информация неслучайно ви е убягнала - Джоди целеустремено държи децата си по-далеч от светлината на прожекторите. 

Актрисата има двама сина, Чарлз " Чарли " и Кристофър „ Кит “ Фостър, от някогашния си сътрудник, филмовия продуцент Сидни Бърнард. Въпреки че двете момчета рядко са забелязвани на обществени места, те постоянно съпровождат майка си на празненства по време на сезона на премиите.

Ето всичко, което може да желаете да знаете за децата на Джоди Фостър:
 Какво би трябвало да знаете за синовете на Джоди Фостър  Какво би трябвало да знаете за синовете на Джоди Фостър  Какво би трябвало да знаете за синовете на Джоди Фостър  Какво би трябвало да знаете за синовете на Джоди Фостър
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР