Общо шест автомобила изгоряха в рамките на няколко часа в

...
Общо шест автомобила изгоряха в рамките на няколко часа в
Коментари Харесай

Общо шест автомобила изгоряха при два инцидента в съботния ден в Скопие

Общо шест автомобила изгоряха в границите на няколко часа в Скопие. В следобедните часове в Министерство на вътрешните работи е получена информация за горящи сухи треви на противозаконния паркинг наоколо до Скопското кале на единия бряг на Вардар, а огънят е обхванал и пет автомобила. Изпратени са били четири противопожарни коли и 13 огнеборци, които са съумели да локализират пожара.

Собствениците на транспортните средства, оставени на противозаконния паркинг ще бъдат извикани, а казусът ще бъде разследван, се споделя в информацията от Министерството на вътрешните работи в Репблика Северна Македония.

В по-късните часове на следобеда беше обявено и за разпален автомобил на паркинга на един от огромните търговски центрове в Скопие. Сигналът за горящия автомобил е подаден от гости на комерсиалния център, а хората са били евакуирани. 

И в двата случая няма потърпевши хора, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Това е втори случай на пожар в същия търговски център в Скопие, посетителите му бяха евакуирани и при наводняване в него, а през октомври предходната година на ескалаторите на един от етажите му, бе открита пукотевица, при която имаше двама потърпевши, написа Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР