Общо осем души ще влязат в директен сблъсък за поста

...
Общо осем души ще влязат в директен сблъсък за поста
Коментари Харесай

Горещо! Любовните афери на кандидат-шефовете на БНТ

Общо осем души ще влязат в пряк конфликт за поста общоприет шеф на Българска национална телевизия, чийто формален избор ще се реализира на 29 юни. Кандидатите са Сашо Диков, Ирина Величкова, Сашо Йовков, Василена Матакиева, досегашният началник Емил Кошлуков, Венелин Петков, Красимир Ангелов и Светлана Божилова.

Оказва се, че мъжката половина от борещите се да оглавят националната телевизия имат пикантно любовно минало. Досегашният шеф на медията Емил Кошлуков в действителност е женен, само че от дълго време не дели един покрив със брачната половинка си и майка на единствената му щерка. Мистичната Наталия, която съумява преди години да надене брачния ярем на бохема Кошлуков, е бежанец в Щатите, където съжителства дружно с щерката на някогашния политик. Двете обичани дами на шефа на Българска национална телевизия, който ще се бори за втори мандат на директорския пост, населяват първокласен апартамент в Маями, който коства близо половин милион лв.. Закупен е през 2014 година и се води на двамата с жена му Наталия. Макар да са разграничени, някогашните съпрузи поддържали чудесни връзки и Емил постоянно пътувал до Америка, с цел да се вижда с двете дами.

През годините той нееднократно е бил забъркван в афери с красиви дами. Преди време мълвата интензивно го свързваше с хубавата тв водеща Надя от „ Елит “, която бе гадже и на продуцента Андрей Арнаудов. После пък Кошлуков бе обаян от Ивайла Бакалова. Двамата с миската флиртуваха намерено пред цяла България, до момента в който бяха в шоуто „ ВИП Брадър “, само че след финала му Бакалова разруши сърцето на ухажора си и сред тях по този начин и не потръгна. Последно през предходната година клюкарите в Българска национална телевизия свързаха шефа си интимно с тв водещата Мая Костадинова, която от Нова телевизия изненадващо се реалокира в националната медия, поканена персонално от Кошлуков.

Богата е любовната биография и на Сашо Йовков. Спортният тв корифей, който за прощален път нападна шефското място в Българска национална телевизия, е именуван плейбой №1 на малкия екран. След двата си брака с впечатляващи дами той е завоювал и сърцата на едни от най-красивите лица в историята на малкия екран – Бетина Жотева и Мира Добрева. Първата брачна половинка на Йовков е дъщерята на известния историк Петър Коледаров, с която обаче бракът им бързо се пропуква. После журналистът пада в плен на най-красивата дама в историята на родния баскетбол – Мадлен Станева.

И с нея обаче не съумяват да запазят фамилната естетика и се развеждат. „ Истината е, че откакто се разделихме с Мадлен, тя се запиля във Франция и там се ожени, само че си останахме другари, имаше ключ от жилището ми “, споделя по адрес на някогашната си брачна половинка Йовков. В любовния му лист следва и връзката с Бетина Жотева, която е някогашен началник на Съвет за електронни медии. Влюбват се на ваучър в столичната зала „ Фестивална “ съвсем от пръв взор, само че пътищата им се разминават след дълготрайно взаимно общуване. Йовков обаче не остава за дълго ерген и съумява да съблазни тв звездата Мира Добрева, с която са двойка в продължение на 5 години. След раздялата журналистката се хвърля в обятията на негов добър другар и сътрудник, а точно режисьора Жоро Торнев. Въпреки че са делили една жена, двамата остават другари в годините и до ден сегашен играят тенис дружно.

В другарски връзки с огромната си обич е и адашът на Сашо Йовков – Сашо Диков. Стажанта е пръв другар с някогашната си брачна половинка Аня Пенчева. Журналистът и актрисата постоянно са дружно около двете им общи внучета от щерка им Петя Дикова. Диков е разказвал, че се е влюбил в секссимвола на родния спектакъл на последната седалка на рейса от София до Троян. Сашо предложил брак на звездата от „ Време разделно “ в инфарктен за нея миг, когато била в болничното заведение поради импровизиран аборт и таман лекарите ѝ били съобщили, че съществува възможност да не може повече да има деца. Прогнозата на медиците обаче не се сбъдва и двамата са горди родители на дъщеря им Пипи. Когато преди време се разделят, актрисата към този момент била раздвоена сред Сашо и сегашния си мъж Ивайло Караньотов.

Самата тя наскоро разкри, че точно Диков я убедил да избере противника му. Дълги години Стажанта нямаше жена до себе си, само че през 2021 година публично разгласи, че е привързан. Журналистът не желае да разкрива самоличността на мистериозната дама, с която споделя дните си, само че не пести суперлативите по неин адрес. „ Съдбата ме е срещала в действителност с невероятни дами, които умеят и знаят по какъв начин да създадат живота ти пълностоен. И в този момент е по този начин, тъй като отново съм намерил най-хубавия и най-страхотния човек. Срещнах жена, която ме прави удивително жив “, споделя за половинката си Диков, без да прецизира дали двамата имат разлика в годините и с какво се занимава новата му муза.

Изпълнен с любовни драми е и животът на Венелин Петков. Бившият началник на новините на Би Ти Ви, който бе изпъден от медията преди 2 години, а на мястото му се настани неговото протеже Антон Хекимян, сега се препитава като детски преподавател, само че явно меракът му да управлява телевизия не е секнал. В рамките на двете години, в които журналистът е навън от Би Ти Ви, съумя да стане баща цели два пъти. С двама синове го подари младата му половинката Николета Маданска в навечерието на неговата 50-годишнина. Спортната кореспондентка от дълго време има връзка с Петков, само че до момента в който и двамата към момента работеха в малкия екран, криеха любовните си връзки от всички. Това бе желанието на Петков, който първо имал горчив опит с обществените връзки, и второ, угаждал на притежателите на медията, които имали политика ръководителите да не демонстрират персоналния си живот пред обществото.

Интригите към Николета и Венелин не спираха най-много поради наличието на някогашната му обичана край тях. Всеизвестно е, че Петков бе благоприятен за новинарката Гена Трайкова, с която бяха дружно и на екрана, и в живота в зората на тяхната кариера в Би Ти Ви. Дългогодишната им връзка претърпя серия от крахове. Години наред двамата ту се разделяха, ту се събираха, само че дефинитивно любовта им се пропука след неуспеха им да имат общ правоприемник. Все отново двамата съблюдаваха благовъзпитание и работеха дружно на инат на бурното им минало. Очевидно Гена не е изгубила възприятията си към Венелин, защото напусна Би Ти Ви незабавно след новината за неговото уволняване по лично предпочитание и от взаимност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР