Общо 90 стари автомобила на повече от 30 години са

...
Общо 90 стари автомобила на повече от 30 години са
Коментари Харесай

Как да си купим жигула и москвич на 3000 км от соца?

Общо 90 остарели автомобила на повече от 30 години са оповестени за обмен от ретро музея във Варна. Обявата е качена на фейсбук страницата на музея. В нея е конкретизирано, че това не са колите в залата, а от склада. Причините, които постановат продажбата, са, че лимитът на помещението е съвсем напълнен и би трябвало да се почисти всичко от склада, написа вестник Ретро.

За обмен са оповестени „ ГАЗ-13 Чайка “ в съвсем чисто ново положение. „ Волга 2410 “ на 5 хиляди км, „ Вартбург 311 “ на 7 хиляди км, „ Вартбург 353 “ на 1000 км и различен на 9 хиляди. „ ВАЗ 21013 “ на 300 км, „ Москвич “ на 3 хиляди км, „ ГАЗ-69 “ на 3 хиляди км, „ УАЗ-469 “ на 1000 км, „ Варшава “, „ Шкода “, „ Трабант “, „ Волг-М21 “, „ Баркас “, „ ЖУК “ и още доста други. За интересуващите се от ретро колите има посочен телефон, на който могат да получат информация за цени и други детайлности. А такива не липсват, се вижда от мненията под обявата. Над 400 са запитванията за цена и опция за закупуване. Има оферти от консуматори да се провежда търг за колите, защото за 90 броя има над 400 искащи.
-->
Информацията за разпродажбата даже е споделяна и на други консуматори и групи над 700 пъти. Част от мненията пък са разкази за случки от предишното с такива коли, а други пък с носталгия си спомнят, че са се качили за пръв път зад кормилото на жигула. Интерес провокира и моделът на москвич в зелен цвят.

Снимки на част от колите за обмен са качени под обявата, като максимален интерес провокира зеленият „ УАЗ-469 “. Над 50 души са поискали информация за цена, която обаче се получава при позвъняване на посочения в обявата телефон. Сред забавните за потребителите експонати е и „ Лада 5 “, както и „ Волга “, за която консуматори споделят, че е фантазия, която към момента не е сбъдната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР